NASIL YAPIYORUZ


Ev yapımı sucuk
Dana döşten çekilen et çeşitli baharatlar ve sarımsak ile harmanlanıp hiçbir koruyucu renklendirici kullanılmadan hazırlanmaktadır. Bu yüzden doğal bir renge sahiptir.

Ev yapımı beyaz peynir
Katkısız inek sütü 75 derecede 20 dakika pastörize edildikten sonra Türkiye’den getirdiğimiz peynir mayası ilave edilir. 2 aşamalı salamura işlemi uygulanarak sizlere sunulur.

Süzme yoğurt
Katkısız inek sütü kaynama ısısında pastörize edilir. Türkiye’den temin edilen yoğurt mayası ile mayalanır. Süzme işleminin ardından sizlere sunulur.

Yayık tereyağ
Bizim imalatımız değildir ancak süt alımını yaptığımız güvenilir bir mandıranın ürünüdür.

Menü
Menü içinde yer alan ürünler Cezayir koşullarında temin edilebilen 1. Kalite malzemelerden günlük alınarak sizler için siparişinizi takiben taze olarak hazırlanarak sunulur.

Yukarıda geçen tüm ürünler bizim tarafımızdan evde hazırlanmaktadır.

Çocuklarımıza yediremediğimiz hiçbir ürünü sizlere sunmamak kalite standardımızdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder