Ev yapımı sucuk
Dana döşten çekilen et çeşitli baharatlar ve sarımsak ile
harmanlanıp hiçbir koruyucu renklendirici kullanılmadan hazırlanmaktadır. Bu yüzden
doğal bir renge sahiptir.
Ev yapımı beyaz peynir
Katkısız inek sütü 75 derecede 20 dakika pastörize
edildikten sonra Türkiye’den getirdiğimiz peynir mayası ilave edilir. 2 aşamalı
salamura işlemi uygulanarak sizlere sunulur.
Süzme yoğurt
Katkısız inek sütü kaynama ısısında pastörize edilir.
Türkiye’den temin edilen yoğurt mayası ile mayalanır. Süzme işleminin ardından
sizlere sunulur.
Yayık tereyağ
Bizim imalatımız değildir ancak süt alımını yaptığımız
güvenilir bir mandıranın ürünüdür.
Menü
Menü içinde yer alan ürünler Cezayir koşullarında temin
edilebilen 1. Kalite malzemelerden günlük alınarak sizler için siparişinizi
takiben taze olarak hazırlanarak sunulur.
Yukarıda geçen tüm ürünler bizim tarafımızdan evde
hazırlanmaktadır.
Çocuklarımıza yediremediğimiz hiçbir ürünü sizlere sunmamak
kalite standardımızdır.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder