MENÜ

ANA YEMEKLER BİRİMİ TUTARI MİN.SİP.
MANTI POR. 700 5
ETLİ YAPRAK SARMA POR. 700 4
SUCUKLU KURU FASULYE POR. 450 6
ETLİ KURU FASULYE POR. 450 6
PATLICAN MUSAKKA POR. 450 6
HÜNKAR BEĞENDİ POR. 600 5
FIRINDA SEBZELİ BALIK POR. 700 5
ET SOTE  POR. 900 4
FIRINDA SEBZELİ ET POR. 900 5
İZMİR KÖFTE POR. 600 5
İNEGÖL KÖFTE POR. 600 4
EV KÖFTESİ POR. 600 4
ÇÖKERTME KEBABI POR. 700 5
ORMAN KEBABI POR. 700 5
İSLİM KEBAP POR. 700 5
KUZU TANDIR POR. 1500 5
KUZU GÜVEÇ POR. 1250 5
SORPA (TATAR MUTFAĞI) POR. 800 5
TAVUK SOTE  POR. 600 5
FIRINDA SEBZELİ TAVUK POR. 600 5
SOYA SOSLU TAVUK POR. 850 5
KÖRİLİ TAVUK POR. 850 5
AKDENİZ SOSLU TAVUK POR. 700 5
MEYHANE PİLAVI POR. 400 5
PİRİNÇ PİLAVI POR. 300 5
 SALATA, MEZE VE ZEYTİNYAĞLILAR
KADINBUDU KÖFTE POR. 450 6
Z.TAZE FASULYE POR. 300 5
Z. BARBUNYA POR. 450 5
MERCİMEK KÖFTE 25 AD. 800 1
KISIR 1 KG. 1000 1
PATLICAN SALATASI 500 GR. 700 1
PATATES SALATASI 500 GR. 700 1
RUS SALATASI 500 GR. 700 1
HAYDARİ 500 GR. 800 1
ACILI EZME 500 GR. 1000 1
HUMUS 500 GR. 1000 1
KÖPOĞLU 500 GR. 700 1
ÇİĞ KÖFTE 500 GR. 1500 1
ARNAVUT CİĞERİ 500 GR. 1500 1
YEŞİL SALATA 500.GR 700 1
ÇOBAN SALATA 500 GR. 700 1
KARIŞIK KIZARTMA  500.GR 700 1
PİYAZ ANTALYA USULÜ 500 GR. 800 1
ŞEYTAN SALATASI 500 GR. 1000 1
ANA YEMEKLERE İLAVETEN SERVİS EDİLİR TEK BAŞINA SERVİS EDİLMESİ MÜMKÜN DEĞİLDİR
BÖREKLER
ÇİĞ BÖREK 5 ADET 600 5
KIYMALI BÖREK TEPSİ 2500 1
PEYNİRLİ BÖREK TEPSİ 2500 1
ISPANAKLI BÖREK TEPSİ 2500 1
PATATESLİ BÖREK TEPSİ 2500 1
PATLICANLI BÖREK TEPSİ 3000 1
POĞACA 20 ADET 1500 1
ÇORBALAR
MERCİMEK ÇORBASI POR. 300 5
DOMATES ÇORBASI POR. 300 5
TERBİYELİ TAVUK ÇORBASI POR. 300 5
YAYLA ÇORBASI POR. 300 5
TATLILAR
SUPANGLE POR. 300 5
SÜTLAÇ POR. 300 5
KAZANDİBİ POR. 350 5
KAKAOLU PUDİNG POR. 300 5
MUZLU PUDİNG POR. 300 5
VANİLYALI PUDİNG POR. 300 5
Y. TAVUK GÖĞSÜ POR. 300 5
KALBURA BASTI POR. 350 5
ŞEKERPARE POR. 300 5
SÜTLÜ İRMİK TATLISI POR. 300 5
REVANİ POR. 300 5
UN HELVASI POR. 300 5
İRMİK HELVASI POR. 300 5
PROFİTEROL POR. 400 5